Kanoter

allsnäs Camping är Hylte Kommuns största kanotuthyrare. Vi har för närvarande ca 20 aluminiumkanoter av märket Linders. Vi har det perfekta läget för en underbar kanotur. Antingen i vårt sjösystem eller i ån Nissan och ån Lagan. Området kring Unnen och Bolmen bjuder på en fantastisk natur, med rikt fågel- och djurliv. Ni övernatta på vackra platser där det finns grillplats, ved samt torrtoalett. Nedan följer våra tre populäraste turer:

Unnen - Bolmen - Slättensjöarna
En tredagarstur som går på fyra sjöar tillbaka till oss på Vallsnäs Camping. Speciellt sjön Bolmen bjuder på många vackra öar att göra strandhugg på. Ett populärt ställe att besöka är naturreservatet Tira öar eller varför inte besöka det kända Tiraholms Fisk. Här kan ni antingen äta en god bit mat eller titta in i deras gårdsbutik www.tiraholm.se

Laganleden övre
Denna tur tar ca 4 dagar och startar hos oss på Vallsnäs Camping. Ni paddlar sen via Önnekvarn till den stora sjön Bolmen.Väl ute i Bolmen paddlar ni söder ut mot Piksborg. Här finns ruinerna av en medeltida borg, som förr vaktade Bolmåns inlopp mot objudna gäster.

Väl där kommer ni in i Bolmån. En helt fantastisk å. I Bolmån mellan sjön Kösen och Nöttja ligger en kilometerlång forssträcka och populärt sportfiskevatten, Kvarnaforsarna. De får bara passeras dagtid mellan kl 10-17, och innehåller flera svåra passager och får bara paddlas av vana kanotister. Är man osäker är det bättre att passera den vackra forsen till fots med kanotvagn. Sträckan är ca 3 km. Turen avslutas i Traryd men går även att göras längre. Laganleden fortsätter sen via Markaryd - Laholm tills den mynnar ut i Laholmsbukten.

Bangolf och helikopterturer!
För barnen!
Bada? Vi har sandstrand!
Vedeldad bastu! Året om!

Ditt äventyr är vårt nöje

Priser kanot och roddbåtar;
1 timme 90 kr  
1 dag 400 kr
24 timmar 600 kr
1 vecka 1600 kr

Vi erbjuder även transport av kanoterna. För priser kontakta Rickard på
070312 75 59

Självklart har vi båtar med åror, eller motor. Fiska på semestern?


Priser Motorbåt (inkl bensin);

9.00 - 15.00 500 kr
15.00 - 21.00 500 kr
9.00 - 21.00 750 kr